Schaustelle mit Blick auf die Türkenstr.Schaustelle

Schaustelle (exhibition place)

 

 

Planned for Berlin, implemented in Munich:

The temporary pavilion right next to the Pinakothek der Moderne in Munich, designed by Jürgen Mayer H. is a tall, and in sections cantilevered, open-scaffold structure constructed from reusable modular scaffold components, with the overall dimensions: floor interior approx. 250 m2, first-floor terrace approx. 150 m2, and a viewing platform 17 metres off the ground. The economic scheme is to reduce or eliminate down-time usually unavoidable between exhibitions.

In June it was requested to see a dear friend with his radio show at the Schaustelle, yet I couldn’t make myself available back then.

 

Auf englisch weiterlesen.

 

 

Share on StumbleUpon8Tweet about this on TwitterGoogle+0Digg thisShare on LinkedIn1Pin on Pinterest0Email to someoneShare on Facebook1